Deha Dizisi nerede çekiliyor? Deha Dizisi gerçek mi, kurgu mu? Deha Dizisi nerede çekiliyor? Deha Dizisi gerçek mi, kurgu mu?

MasterChef Türkiye’de her hafta heyecan dolu anlar yaşanıyor, ve izleyiciler eleme gecelerinde kimin yarışmaya veda edeceğini merakla takip ediyor. 29 Eylül Pazar günü gerçekleşen eleme gecesi de yarışmacılar için oldukça stresli geçti. Yarışmacılar, haftalar boyunca emek verdikleri bu büyük mücadelede kalabilmek için ellerinden geleni yaparken, ne yazık ki bir isim daha hayallerine veda edecek.

MasterChef’te Kim Elendi?

29 Eylül Pazar gününün eleme gecesinde henüz elenen yarışmacı açıklanmadı. Eleme gecesinin sonuçları açıklandığında, yarışmaya veda eden isim belli olacak ve hayallerine bu hafta veda eden yarışmacı duyurulacak.

MasterChef’in her geçen hafta zorlaşan etapları ve rekabet dolu mücadeleleri izleyicileri ekran başına kilitlerken, yarışmacılar ise en iyi performanslarını sergilemek zorunda kalıyor. Elenen yarışmacının kim olduğunu öğrenmek için MasterChef’in yeni bölümünü izlemeye devam edebilirsiniz.