Genel

Mahsulünü işlemeyi öğrenen üreticiler fındığa değer katacak

- Düzce Üniversitesi Fındık Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde üreticilere, mahsulden elde ettikleri geliri artırmaları için mikro işletmelere dönüşüm konusunda eğitim ve danışmanlık hizmeti veriliyor - Merkezin müdürü Doç. Dr. Şemsettin Kulaç: - "Üretici buraya fındığını getiriyor ve işletmede kırıp işliyor. Bunu da burada görerek öğreniyor. Kendi yetiştirdiği ürünü sadece ham madde olarak satmasın, işlemesini öğrensin istiyoruz"

Abone Ol

DÜZCE (AA) - ÖMER ÜRER - Düzce Üniversitesi Fındık Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde (DÜFAM) kurulan fındık dönüşüm merkezinde mahsulünü işlemeyi ve mikro işletme modelini öğrenen üreticiler, ürüne değer kazandıracak.

DÜFAM, Düzce...

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }