Çorum Son Dakika Haberleri

Kuvvetli sağanak bekleniyor: Meteoroloji Çorum, Kastamonu, Tokat, Sinop ve Ordu'ya uyarı

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, yarın (Çarşamba) öğle saatlerinden itibaren Kastamonu, Tokat çevreleri ile Sinop, Ordu iç kesimleri ve Çorum’un batısında beklenen yerel kuvvetli sağanak yağışlara karşı vatandaşları uyardı. Bu bölgelerde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli olacağı ve sel, su baskını, yıldırım, heyelan, ulaşımda aksamalar, kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara yol açabileceği belirtildi.

Abone Ol

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, yarın (Çarşamba) öğle saatlerinden itibaren Kastamonu, Tokat çevreleri ile Sinop, Ordu iç kesimleri ve Çorum’un batısında beklenen yerel kuvvetli sağanak yağışlara karşı vatandaşları uyardı.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü...

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }