Show TV'de yayımlanan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Kızılcık Şerbeti dizisi, 69. bölüm itibarıyla yeni bir karakteri tanıttı. Diziye Asude karakteriyle katılan Servet Pandur, Görkem’in üvey annesi rolüyle ekranlara geliyor. Dizinin takipçileri, Asude ve ona hayat veren oyuncu Servet Pandur hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyor. İşte, Servet Pandur ve canlandırdığı Asude karakteriyle ilgili tüm detaylar:

Kızılcık Şerbeti Asude Kimdir?

Asude, Kızılcık Şerbeti dizisinin 69. bölümünde hikayeye dahil olan önemli bir karakterdir. Görkem'in üvey annesi olan Asude, oğluyla birlikte Ünal ailesi ile tanışacak. Özellikle oğlu Firaz'ın hikayeye girişi ve Görkem’in çevirdiği oyunlar, dizide yeni gelişmelere sahne olacak. Asude karakterine başarılı oyuncu Servet Pandur hayat veriyor.

Servet Pandur Kimdir?

Servet Pandur, 27 Mart 1970 tarihinde İzmir’in Bergama ilçesinde dünyaya gelmiştir. Ankara Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü’nden 1993 yılında mezun olan Pandur, aynı yıl Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda göreve başlamıştır. Uzun yıllar boyunca tiyatro sahnelerinde başarılı performanslar sergileyen oyuncu, televizyon dizilerinde de önemli roller üstlenmiştir.

Servet Pandur’un Rol Aldığı Diziler ve Filmler

Gaziantep'te uzun namlulularla poz vermişlerdi... Gereği yapıldı! Gaziantep'te uzun namlulularla poz vermişlerdi... Gereği yapıldı!

Servet Pandur, Türk televizyon dizilerinde ve sinema filmlerinde sergilediği başarılı performanslarla tanınmaktadır. Özellikle dram türündeki dizilerde yer alan Pandur, birçok yapımda farklı karakterlere hayat vermiştir.

Servet Pandur’un Yer Aldığı Bazı Diziler:

Kanatsız Kuşlar
Lohusa
Tuzak
Kızılcık Şerbeti
Pandur, oyunculuk kariyerinde sahne sanatları ve televizyon dünyasında kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Servet Pandur’un Kızılcık Şerbeti Dizisindeki Rolü

Servet Pandur, Kızılcık Şerbeti dizisinde Asude karakteriyle izleyici karşısına çıkıyor. Karakterin dizideki rolü, Görkem'in üvey annesi olması ve oğlu Firaz’ın Ünal ailesiyle olan bağlantıları üzerine kuruludur. Asude’nin hikayeye katılmasıyla dizide yeni çatışmalar ve sürpriz gelişmeler yaşanması bekleniyor.