Merakla beklenen Kızıl Goncalar dizisi, yeni sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın başrollerinde yer aldığı bu heyecan dolu yapım, 30 Eylül Pazartesi günü Now platformunda izleyiciyle buluşacak. Geçtiğimiz sezonun en çok konuşulan dizilerinden biri olan Kızıl Goncalar, izleyicilerine sürükleyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla unutulmaz anlar yaşatmaya devam edecek.

Erden Timur'a FBI tarafından gözaltı iddiası! Erden Timur'a FBI tarafından gözaltı iddiası!

Kızıl Goncalar Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Dizinin yeni sezonu 30 Eylül Pazartesi günü başlayacak. Sosyal medyada büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin yeni sezon tarihi, izleyiciler tarafından merakla bekleniyordu. Kızıl Goncalar’ın hayranları, sezon finalinde yaşanan sürpriz gelişmelerin ardından neler olacağını heyecanla bekliyor.

Sezon Finalinde Neler Olmuştu?

Kızıl Goncalar sezon finali, Cüneyd’in (Özcan Deniz) babası Vahit’in sürpriz dönüşüyle izleyiciyi şaşkına çevirmişti. Cüneyd, postayı devralmak üzereyken babasının ani dönüşüyle büyük bir şok yaşamıştı. Öte yandan, Mira (Özgü Namal), Naim'in söylediklerinin doğruluğunu kanıtlamaya çalışırken harekete geçmişti. Levent, Vahit hakkında şüpheler beslerken, Naim'in umutlarını Nadire'nin getireceği habere bağladığı görülmüştü. Ancak işler Naim için pek yolunda gitmemiş ve sezon finali oldukça sürükleyici bir şekilde sona ermişti.

Kızıl Goncalar Yeni Sezonda Neler Olacak?

Yeni sezonda, sezon finalinde yaşanan olayların yankıları devam edecek. Cüneyd, babasının dönüşüyle sarsılırken, Mira gerçekleri gün yüzüne çıkarmak için elinden geleni yapacak. Levent'in Vahit'e olan şüpheleri giderek artarken, Naim'in yaşadığı hayal kırıklığının ardından nasıl bir yol izleyeceği merak konusu. Tüm bu soruların cevabı, 30 Eylül Pazartesi günü başlayacak Kızıl Goncalar'ın yeni sezon bölümlerinde açığa çıkacak.

Kızıl Goncalar Oyuncu Kadrosu

Dizinin başrollerini paylaşan Özcan Deniz ve Özgü Namal dışında kadroda, Mert Yazıcıoğlu, Hazal Türesan, Selen Öztürk, Erkan Avcı, Duygu Sarışın, Şerif Erol ve Mert Turak gibi başarılı isimler yer alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Ömür Atay oturuyor. Bu güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici senaryosuyla Kızıl Goncalar, yeni sezonda da izleyicileri ekrana kilitleyecek.