Popüler dizi Kızıl Goncalar, merakla beklenen ikinci sezonuyla ekranlara geri dönüyor. Dizinin hayranları, yeni sezonun başlama tarihini büyük bir heyecanla beklerken, yapımcılar yeni sezonla ilgili detayları açıkladı. Kızıl Goncalar dizisinin yeni sezonu, 30 Eylül Pazartesi akşamı izleyici ile buluşacak.

Kızıl Goncalar Yeni Sezonda Neler Olacak?

Başarılı oyuncu Tolga Tekin'in dikkat çekici performans sergilediği dizide, yeni sezonda iki oyuncunun kadrodan ayrılacağı bilgisi geldi. Bunun yanı sıra, diziye yeni bir kadın karakter dahil olacak. Meryem (Özgü Namal), hapishanede yeni bir arkadaşıyla tanışacak. Bu yeni karakterin ismi ve hangi oyuncu tarafından canlandırılacağı ise henüz netleşmedi, ancak önümüzdeki günlerde bu konuda daha fazla bilgi edinileceği belirtildi.

Jahrein, Elçin Sangu'ya dava açtı! İşte nedeni... Jahrein, Elçin Sangu'ya dava açtı! İşte nedeni...

Kızıl Goncalar Son Bölümde Neler Oldu?

Kızıl Goncalar dizisinin son bölümünde, Cüneyd'in babası Vahit'in sürpriz dönüşü büyük bir yankı uyandırmıştı. Cüneyd, babasının dönüşüyle sarsılırken, Levent ise yıllar sonra ortaya çıkan ve her şeyden vazgeçmiş bir derviş gibi görünen Vahit'ten şüphelenmiştir. Mira ise duyduklarını Levent ve Beste'ye belli etmemeye çalışarak, Naim'in söylediklerinden emin olmak için kanıt arayışına girişir. Dergâhtan ayrılmaya hazırlanan Sadi, Vahit'in Cüneyd'e olan desteği karşısında abisinin yanında yer almıştır.

Kızıl Goncalar Dizisinin Konusu

Kızıl Goncalar, birbirinden farklı dünya görüşlerine sahip iki karakterin yollarının kesişmesini konu alıyor. Seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ile mutaassıp bir tarikat mensubu olan Meryem'in (Özgü Namal) hayatları, inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen birleştirici bir noktada buluşuyor. Dizi, özellikle "evlat" söz konusu olduğunda annelik ve babalık kavramlarının ne kadar güçlü bir birleştirici unsur olduğunu gözler önüne seriyor.

Kızıl Goncalar Oyuncu Kadrosu

Dizinin güçlü oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşmaktadır:

Özcan Deniz (Levent)
Özgü Namal (Meryem)
Mert Yazıcıoğlu
Erkan Avcı
Hazal Türesan
Mert Turak
Selen Öztürk
Şerif Erol
Duygu Sarışın
Tuğrul Türek
Sitare Akbaş
Mina Demirtaş
Esma Yılmaz