Geleneksel Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden biri olan köstebek pastayı evinizde yapmaya ne dersiniz? Bu tarif ile, hem kolay hem de pratik bir şekilde lezzetli köstebek pastalar hazırlayabilirsiniz. Adım adım rehberimiz sayesinde, herkesin beğenisini kazanacak köstebek pastalar yapmak artık çok kolay.

Köstebek pasta, özel günlerin ve davet sofralarının vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. Evde köstebek pasta yapmanın en kolay ve pratik yollarını bu tarifte bulacaksınız. Adım adım açıklamalar ve püf noktaları ile mükemmel köstebek pastalar hazırlamak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Mutfağa girin ve bu lezzeti keşfedin!

Evde köstebek pasta yapmayı hiç denediniz mi? Bu tarifle, köstebek pasta yapmanın aslında ne kadar kolay olduğunu göreceksiniz. Detaylı anlatımımız ve püf noktalarımız ile köstebek pasta yapmanın tüm inceliklerini öğrenebilirsiniz. Hadi başlayalım ve mutfağımızı bu lezzetli pastalarla dolduralım!

MALZEMELER

3 yumurta
1 bardak şeker
Yarım çay bardağı süt
Yarım çay bardağı yağ
2 kaşık kakao
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 bardak un

İçi için:

1 paket toz krem şanti
1 bardak süt
2 muz

TARİF

Deneyen bir daha yapıyor! Yufka arasına sürdüğünüz bu malzeme böreğinizi zirveye taşıyacak Deneyen bir daha yapıyor! Yufka arasına sürdüğünüz bu malzeme böreğinizi zirveye taşıyacak

İçi için krem şanti ve sütü çırpıp dolaba kaldırın.
Kekini hazırlamak için şeker ve yumurtayı çırpın.
Diğer malzemeleri ekleyip karıştırın.
Fırın tepsisine yağlı kağıt serin.
Kek karışımını dökün.
Sıcak fırında 180 derecede 20 dakika kadar pişirin.
Kek pişince ılınması için köşede bekletin.
Ilınan keki yuvarlak olacak şekilde kesin.
Kalan parçaları kenarda soğutun.
Sıkma torbasına krem şantiyi koyun ve yuvarlak parçaların her birine birer parça sıkın.
Muzu dilimleyin ve her bir keke bir parça muz koyun.
Diğer kek parçalarını robotta un olacak kadar çekin.
Keklerin üzerine serpin ve servis edin.

Köstebek pasta yapımı, biraz zaman ve emek gerektirse de sonucu kesinlikle buna değiyor. Bu tarif ile adım adım ilerleyerek mükemmel köstebek pastalar yapabilirsiniz. Aileniz ve misafirleriniz bu lezzete bayılacak. Köstebek pasta tarifimizi denediğiniz için teşekkürler, afiyet olsun!