Kargı’da bir süredir görev yapan Kaymakam Furkan Aksoy, ilçe halkına veda etti.

Kargı Kaymakamlığına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çektiği kura ile Oğuzhan Akman atandı. Kargı’da 5 aydır görev yapan Kaymakam Vekili Furkan Aksoy, bir yazı yayınlayarak, ilçeye veda etti. Kaymakam Aksoy, “Değerli mesai arkadaşlarım ve kıymetli Kargılı hemşehrilerim; 13 Mayıs 2024 tarihinde başladığım Kargı Kaymakam Vekilliği görevimden bugün itibarıyla ayrılıyor, beş aylık süre içerisinde ayrı ayrı anılar biriktirdiğim güzel ilçemize veda ediyorum.

‘TARAFSIZ VE ADİL OLARAK KARGIDA YAŞAYAN HER VATANDAŞIN KAYMAKAMI OLARAK HİZMET ETMEYE GAYRET ETTİM’

İlçemizde görev yaptığım süre boyunca bana verilen görevleri layıkıyla gerçekleştirmek ve istenilenin fazlasını yapmak için gayret gösterdim. Bu görev ve sorumluluk bilinci içinde devlet anlayışı ile tarafsız ve adil olarak Kargıda yaşayan her vatandaşın Kaymakamı olarak hizmet etmeye gayret ettim. Devletin her zaman hoşgörüsünü, merhametini, şefkatini ve gülen yüzünü göstermeye çalıştım. Bana verilen görevleri hak, hukuk ve adalet anlayışı içerisinde yerine getirmenin huzuru ile görevimden ayrılıyorum.

TÜM VATANDAŞLARIMIZA DEVLETİN KAPISINI SONUNA KADAR AÇIK TUTTUM

Karşılıklı sevgi ve saygı içerisinde hareket ederek tüm vatandaşlarımıza Devletin kapısını sonuna kadar açık tuttum. Makamların gelip geçici olduğunu, makamın kişiye değil; kişinin makama güç katması gerektiği inancıyla hareket ettim. Devletimizin bana tevdi ettiği bu makama hep layık olmaya çalıştım. Hiç kimseyi üzmemeye, kırmamaya özen göstererek, önemli olanın vatandaşımızın duası ve hizmet ettiğimiz yerde hoş bir seda bırakmak olduğu bilinciyle kamu görevimi yerine getirdim.

KARGI GAZETEMİZE TEŞEKKÜR

Kargı Kaymakamlığı’na Oğuzhan Akman atandı Kargı Kaymakamlığı’na Oğuzhan Akman atandı

Birlikte ilçemiz için çalıştığımız Belediye Başkanımıza, savcılarımıza, hakimlerimize çalışma arkadaşlarıma, siyasi partilerimizin temsilcilerine, muhtarlarımıza, Kargı Gazetesine, esnafımıza çok teşekkür ediyorum. Meslek hayatımın başında tanıştığım Kargının tevazu, iyi niyet sahibi güzel insanları, sizleri daima güzel duygularla hatırlayacağım. Allah yar ve yardımcınız olsun. Selam, sevgi, saygı ve muhabbetle… Allaha ısmarladık.” dedi.