İ  L  A  N

KARGI BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

1-      Mülkiyeti Belediyemize ait Mihrihatun  Mahallesi 271 Ada 4 nolu parselde bulunan Metin ERİŞKEN Millet bahçesi 2886 Sayılı Kanunun 45.maddesi gereğince 09.07.2024 Salı günü saat:11:00’ de Belediye Encümeni huzurunda yapılacak açık teklif usulü artıma ihalesi ile aylık 7.500,00 (Yedibinbeşyüz)TL den muhammen bedel üzerinden, yıllık  Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan sözleşmenin yenileneceği aya karşık gelen TÜFE verilerine göre hesaplanan kira artışı oranları ile artışı yapılılarak 7 yıllığına kiraya verilecektir.

2-      İHALEYE GİREBİLME ŞARTLARI

A)    İhaleye girebilmek için 18.900,00TL(Onsekizbindokuzyüz)TL geçici teminatın yatırılması şarttır.Geçici teminat ihaleyi müteakip %6 katı teminata çevrilecektir.

B)    İhaleye gireceklerin gerçek kişi olması halinde kimlik fotokopisi, kanuni yerleşim yeri belgesi, tüzel kişi olması halinde ilgilisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirtilen son durumu gösterir ticaret sicil gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir ticaret sizil gazetesinde bulunmaması halinde bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili ticaret sicil gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.

C)    İhaleye katılacak olanların, Belediyeye borcu olmadığına dair (taksitli borçlar hariç) Mali Hizmetler Müdürlüğü tahsilat biriminden alacakları yazıyı ihale komisyonunda belgelendirilmesi şarttır.

D)    İhaleye gireceklerin Tebligat için adres göstermeleri

E)     Adli Sicil Kaydını gösteren belge.

F)     İstekliler adına vekaleten ihaleye katılıyor ise istekli adına teklifte bulunacak kimselerin noter tasdikli vekaletnameleri.

G)    İhaleye katılacak olanların ihale saatinden önce yukarıda istenen belgeleri eksiksiz olarak tamamlayıp, ihale komisyonumuza dosya halinde teslim etmeleri şarttır.

4- Bu hususta tanzim edilen şartname her gün mesai saatleri içerisinde Belediye Yazı İşleri Müdürlüğünde görülebilir.

Taliplilere ilanen duyurulur.25.06.202

#ilangovtr Basın No ILN02052365