Çorum Haber

Kale Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm hayal oldu: Çorumlu vatandaşlar yanıt bekliyor

Çorum’un en eski yerleşim yerlerinden biri olan Kale Mahallesi, iki yıl önce başlatılan kentsel dönüşüm projesiyle büyük umutlar taşırken, bugün hayal kırıklığına uğramış durumda. 7 Eylül 2022’de imzalar atılarak başlayan proje, aradan geçen uzun zamana rağmen hala hayata geçirilemedi. Vatandaşlar, Başkan Halil İbrahim Aşgın’ın söz verdiği yıkım ve yenileme çalışmalarının başlamamasından dolayı büyük bir belirsizlik içinde. Peki, Kale Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesi neden ilerlemiyor?

Abone Ol

Çorum'da Kale Mahallesi'nde başlaması heyecanla beklenen ancak iki yıldır bir türlü start alamayan kentsel dönüşüm projesi, yerel halk arasında hayal kırıklığı ve soru işaretleri yarattı.

Kale Mahallesi Sakinlerinin Bekleyişi...

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }