Sabah kahvaltılarında farklı lezzetler arayanlar için mükemmel bir seçenek: yedikçe yedirecek kahvaltılık çemen. Bu pratik tarifle sofralarınıza lezzet katabilirsiniz. Malzemeler ve yapılışı için okumaya devam edin.

Evinizde kolayca hazırlayabileceğiniz, cevizli ve baharatlı kahvaltılık çemen tarifi ile sabahlarınıza lezzet katın. Pratik ve lezzetli bu tarif, kahvaltı sofralarınızın vazgeçilmezi olacak. İşte yapılışı!

Kahvaltı sofralarınıza lezzet katacak ve yedikçe yedirecek bir tarif arıyorsanız, bu çemen tarifi tam size göre. Kolay ve pratik yapımıyla dikkat çeken çemen, cevizli ve baharatlı tadıyla bağımlılık yapacak.

MALZEMELER

MasterChef Hamsi Kuşu tarifi: Nasıl yapılır, malzemeleri ve püf noktaları nelerdir? MasterChef Hamsi Kuşu tarifi: Nasıl yapılır, malzemeleri ve püf noktaları nelerdir?

1 su bardağı ceviz içi
2 su bardağı (2 parmak eksik) bayat ekmek içi
3 diş sarımsak
2 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı biber salçası
1 ajda çay bardağı zeytinyağı
1 yemek kaşığı nar ekşisi
1 çay kaşığı kimyon
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı nane
1 çay kaşığı karabiber

TARİF

Rondoda cevizleri çekiyoruz.
Peşinden ekmek içi ve sarımsağı ekleyip kum gibi olana kadar rondodan geçiriyoruz.
Kalan diğer tüm malzemeleri rondoya ekleyip hepsini rondodan geçiriyoruz.
Damak zevkinize göre tuz ve baharat oranını ayarlayabilirsiniz.

Yedikçe yedirecek kahvaltılık çemen tarifi ile sabah sofralarınıza lezzet katın. Kolay ve pratik yapımı sayesinde, bu eşsiz lezzeti her gün hazırlamak isteyeceksiniz. Afiyet olsun!