İstanbul Su Kesintisi Sorgulama! 13 Ekim İstanbul Su Kesintisi Olan Yerler Neresi? Su Kesintisi Nereden Öğrenilir? İstanbul Su Kesintisi Sorgulama! 13 Ekim İstanbul Su Kesintisi Olan Yerler Neresi? Su Kesintisi Nereden Öğrenilir?

İstanbul’da 14 Ekim Pazartesi günü geniş çaplı bir elektrik kesintisi yaşanacak. BEDAŞ ve AYEDAŞ’ın planlı bakım çalışmaları kapsamında yapılacak kesintiler, birçok ilçeyi ve mahalleyi etkileyecek. Elektriklerin ne zaman geri geleceğini merak eden vatandaşlar için tüm detaylar haberimizde!

İstanbul Elektrik Kesintisi Olan İlçeler ve Mahalleler

14 Ekim 2024 Pazartesi günü İstanbul'un belirli ilçelerinde bakım ve yatırım çalışmaları kapsamında elektrik kesintileri uygulanacak. Avrupa Yakası'nda BEDAŞ (Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.), Anadolu Yakası'nda ise AYEDAŞ (Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş.) tarafından yürütülen çalışmalara dair detayları ALO 186 hattı üzerinden veya kurumların internet sitelerinden öğrenebilirsiniz.

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Kesintisi - AYEDAŞ Sorgulama Ekranı

Anadolu Yakası'nda yaşanacak elektrik kesintisi ile ilgili duyurulara AYEDAŞ resmi internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz. Kesinti yaşanacak ilçe ve mahalleler bu sayfada güncellenmektedir.

İstanbul Avrupa Yakası Elektrik Kesintisi - BEDAŞ Sorgulama Ekranı

Avrupa Yakası'nda elektrik kesintisi olacak mahallelerin ve ilçelerin tam listesini BEDAŞ internet sitesindeki "Planlı Elektrik Kesintileri" sekmesinden öğrenebilirsiniz. Ayrıca, BEDAŞ mobil uygulaması veya SMS bilgilendirme servisine abone olarak anlık kesinti bildirimleri alabilirsiniz.

Elektrikler Ne Zaman Gelecek?

Planlı elektrik kesintisi 14 Ekim Pazartesi günü sabah saatlerinden itibaren başlayacak ve gün içerisinde çalışmaların tamamlanmasının ardından elektrik yeniden verilecektir. Planlı kesintilerin süreleri genellikle 1-8 saat arasında değişiklik gösterebilir.

Elektrik Kesintisi Sorgulama Bağlantıları:

AYEDAŞ Anadolu Yakası Kesinti Sorgulama: AYEDAŞ Kesinti Sorgulama

BEDAŞ Avrupa Yakası Kesinti Sorgulama: BEDAŞ Kesinti Sorgulama