Sağlık

İshali bitiren tarif! İshali ne geçirir, ne iyi gelir?

Uzman Diyetisyen Betül Merd, yaz aylarında ısınan havalarla birlikte gıdalarda bozulma riskinin arttığını ve bu durumun ishal vakalarında artışa sebep olduğunu belirtti. Merd, özellikle et grubunun bozulmaya ve bakteri üretmeye açık olduğunu söyleyerek, "Et grubu bozulmaya ve bakteri üretmeye açıktır" dedi. İshal durumunda muz ve patates tüketiminin artırılması gerektiğini vurguladı.

Abone Ol

Uzman Diyetisyeni Betül Merd, ısınan havalarda bozulan ürünlerin ishale sebep olduğunu ve genelde et grubunda yaşandığını söyleyerek, “Et grubu bozulmaya ve bakteri üretmeye açıktır” dedi.

İshal durumunda muz ve patates...

{ "vars": { "account": "G-FCFPDN57CE" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }