Samsun

Halk dansları gelecek kuşaklara aktarılıyor

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KONSERVATUARI’NDA DÜZENLENEN HALK DANSLARI KURSLARINA HER YAŞ GRUBUNDAN VATANDAŞ BÜYÜK İLGİ GÖSTERİYOR. KURSLARA KATILAN ÖĞRENCİLER BİR YANDAN KÜLTÜREL DEĞERLERİ YAŞATIRKEN BİR YANDAN DA SOSYALLEŞİYOR. BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA DEMİR, “KÜLTÜRÜMÜZÜN BİR PARÇASI OLAN YÖRESEL HALK OYUNLARIMIZIN YAŞATILMASI VE GELECEK KUŞAKLARA AKTARILMASINI SAĞLAMAK AMACIYLA DÜZENLEDİĞİMİZ KURS PROGRAMLARINA VATANDAŞLARIMIZIN YOĞUN İLGİ GÖSTERMESİ BİZLERİ ÇOK SEVİNDİRİYOR” DEDİ.

Abone Ol

Samsun Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı’nda düzenlenen halk dansları kurslarına her yaş grubundan vatandaş büyük ilgi gösteriyor. Kurslara katılan öğrenciler bir yandan kültürel değerleri yaşatırken bir yandan da sosyalleşiyor.

Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı...

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }