Genel

Gastronominin geleceğini sürdürülebilirlik şekillendirecek

- Altınbaş Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Danışma Kurulu üyesi ve Gıda Hijyeni ve Kalite Güvence Uzmanı Prof. Dr. Nezih Besim Müftügil: - "Gıda kayıpları ve tarım-hayvancılık faaliyetlerinin yarattığı sera gazı oluşumunun en aza indirilebilmesi için, tüm gıda zinciri sürecinde sürdürülebilirlik yaklaşımına göre önemli değişiklikler yapılmalı"

Abone Ol

İSTANBUL (AA) - Altınbaş Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünde gerçekleştirilen "Sürdürülebilirlik, Gıdanın ve Gastronominin Geleceği" semineriyle gıdaya ulaşımda sürdürülebilirliğin önemi hatırlatılırken bu konuda alınabilecek önlemlere dikkat çekildi.

Üniversiteden yapılan açıklamaya...

{ "vars": { "account": "G-FCFPDN57CE" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }