Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında sahasında Danimarka'nın güçlü ekibi Kopenhag ile kozlarını paylaşacak. Şampiyonlar Ligi'ne taraftarı önünde güzel bir başlangıç yapmak isteyen Galatasaray, güçlü kadrosu ve yıldızlarıyla galibiyet için sahaya çıkacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında, ülkemizi temsil eden Galatasaray sahasında Kopenhag'ı ağırlayacak. Karşılaşmaya tam kadro hazırlanan Galatasaray'da hiç bir sakat veya eksik oyuncu bulunmazken, Wilfried Zaha'nın kritik maçta oynaması bekleniyor. Peki, Galatasaray-Kopenhag maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

GALATASARAY-KOPENHAG MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk haftasında bugün sahasında Danimarka'nın Kopenhag takımı ile karşılaşacak.

RAMS Park'ta yapılacak maç saat 19.45'te başlayacak. Müsabaka, EXXEN'den canlı yayınlanacak.

GALATASARAY'DA HEDEF 3 PUAN
Karşılaşmayı Bulgaristan Futbol Federasyonundan hakem Georgi Kabakov yönetecek. Kabakov'un yardımcılıklarını Martin Margaritov ile Diyan Valkov yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Georgi Ginchev olacak.

Süper Lig'de geçen sezon şampiyon olmasına rağmen ülke sıralamasından dolayı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2. eleme turunda başlayan sarı-kırmızılı ekip, sırasıyla Litvanya'nın Zalgiris, Slovenya'nın Olimpija ve Norveç'in Molde takımlarını geçerek gruplara kaldı.

A Grubu'nda Almanya'nın Bayern Münih, İngiltere'nin Manchester United ve Danimarka'nın Kopengah takımlarıyla mücadele edecek Galatasaray, "Devler Ligi"ndeki ilk maçına bugün çıkacak. "Cimbom" ilk hafta maçında taraftarı önünde Kopenhag'ı ağırlayacak.

Sarı-kırmızılılar, taraftarı önünde sahadan 3 puanla ayrılarak UEFA Şampiyonlar Ligi'ne iyi başlamanın hesaplarını yapıyor.

Danimarka Süper Ligi'nde geçen sezon ipi önde göğüsleyen Kopenhag da Şampiyonlar Ligi'ne 2. eleme turundan girdi. Sırasıyla İzlanda'nın Breidablik, Çekya'nın Sparta Prag ve Polonya'nın Rakow takımlarını eleyen başkent temsilcisi, gruplara kaldı.

GÖZLER YİNE İCARDİ'DE OLACAK
Galatasaray'da sezona iyi başlayan Mauro Icardi, Kopenhag maçında da en önemli gol ayağı olacak.

Sarı-kırmızılı ekibin geçen sezonki şampiyonluğunda başrolü oynayan futbolculardan olan Arjantinli yıldız, bu sezona da etkileyici bir giriş yaptı. 30 yaşındaki santrfor, bu sezon çıktığı 8 resmi maçta 8 kez fileleri havalandırdı.

Süper Lig'de son 3 müsabakada 5, UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerindeki son 3 karşılaşmada ise 3 gol atan Icardi, son 6 resmi müsabakanın tamamında takımı adına skoru değiştirdi.

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu toplantısı Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu toplantısı

Galatasaray Teknik Direktörü Buruk: Kopenhag maçını kazanmak için elimizden geleni yapacağız

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk haftasında bugün Danimarka temsilcisi Kopenhag ile yapacakları maçın önemine değinerek kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Okan Buruk, bugün saat 19.45'te RAMS Park'ta başlayacak müsabaka öncesinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Bu sezon Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin ise UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde ülke puanı için mücadele ettiğini hatırlatan Buruk, "Bu maçı geçen seneden hayal etmeye başlamıştık. Geçen sezon şampiyon olup, Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı düşünmüştük. Genlerinde Avrupa olan, Şampiyonlar Ligi'nde en fazla mücadele eden Galatasaray'ın yeniden Şampiyonlar Ligi'nde olması, camiamız ve ülkemiz için çok değerli. Bir yandan ülke puanını savunduk. Tüm takımlarımız müthiş bir katkı sağlıyor. Biz de Şampiyonlar Ligi'ne girerek bu katkıyı sağladık. Sezonun en başındayız. Avrupa'da üç önemli Türk takımı gruplara kaldı. Üç takımın hedefi de gruplardan çıkmak." diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi