Trendyol Süper Lig’de heyecan dolu bir karşılaşma daha futbolseverleri bekliyor. UEFA Avrupa Ligi'nde PAOK'u mağlup ederek moral bulan Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 7. hafta mücadelesinde Kasımpaşa ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılı takım, Rams Park'ta oynanacak olan bu mücadelede 3 puan arayacak.

Galatasaray Sezona Güçlü Başladı

2024-25 sezonuna etkileyici bir başlangıç yapan Galatasaray, çıktığı altı maçın tamamını kazandı. Son olarak ezeli rakibi Fenerbahçe’yi deplasmanda 3-1 yenerek dikkatleri üzerine çeken sarı-kırmızılılar, 18 puanla ligin zirvesinde yer alıyor. Galatasaray, bu formunu Kasımpaşa karşısında da sürdürmek ve liderliğini perçinlemek istiyor.

Galatasaray - Kasımpaşa Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Galatasaray ile Kasımpaşa arasındaki bu kritik mücadele, bu akşam saat 19:00’da başlayacak. Mücadele, Galatasaray'ın evi olan Rams Park'ta oynanacak.

Galatasaray - Kasımpaşa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma, beIN Sports 1 kanalında ve TOD platformunda canlı olarak yayınlanacak. Maçı izlemek isteyen futbolseverler, bu platformlar üzerinden maçı takip edebilirler.

Galatasaray - Kasımpaşa Maçına Dair Detaylar

Göztepeli futbolcu Solet, ambulansla hastaneye kaldırıldı Göztepeli futbolcu Solet, ambulansla hastaneye kaldırıldı

Galatasaray, bu sezon hem UEFA Avrupa Ligi hem de Süper Lig’de başarılı bir grafik sergileyerek taraftarlarını sevindirmeye devam ediyor. Kasımpaşa karşısında da galibiyet arayan sarı-kırmızılılar, formunu sürdürerek liderliklerini koruma hedefinde. Bu heyecan dolu mücadelede Oğuzhan Çakır hakem olarak görev alacak.

Galatasaray - Kasımpaşa Maçını canlı izle!

Kanal: beIN Sports 1
Platform: TOD