Avrupa futbolunun kalbi bu Çarşamba İstanbul'da atacak. Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde evinde Elfsborg'u ağırlayacak. Her iki takımın da gruptan çıkmak için mücadele edeceği bu kritik karşılaşma, futbol tutkunları için büyük bir heyecan kaynağı olacak.

Galatasaray - Elfsborg Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?
Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi üçüncü haftasında 23 Ekim Çarşamba günü saat 17:30'da Elfsborg ile evinde karşılaşacak. Maçı Sloven hakem Matej Jug yönetecek, yardımcıları ise Matej Zunic ve Manuel Vidali olacak. Dördüncü hakem ise Mihael Antic.

Juventus - Stuttgart maçı canlı izle: Şifresiz Juventus Stuttgart Şampiyonlar Ligi Maçı Canlı İzleme Linkleri Juventus - Stuttgart maçı canlı izle: Şifresiz Juventus Stuttgart Şampiyonlar Ligi Maçı Canlı İzleme Linkleri

Galatasaray - Elfsborg Maçı Hangi Kanalda, Şifresiz Mi Yayınlanacak?
Bu heyecan dolu mücadele, TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı takip etmek isteyen futbolseverler, TRT 1 ekranlarından maçı izleyebilir.

Galatasaray'ın Son Dönem Performansı
Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna yenilgisiz devam ediyor. Okan Buruk'un öğrencileri, Avrupa Ligi'ndeki ilk maçında PAOK'u 3-1 mağlup etmiş, ikinci hafta ise RFS karşısında 2-2 berabere kalarak sahadan 1 puanla ayrılmıştı. Bu sonuçlarla Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde 4 puanla 36 takım arasında averajla 8. sırada bulunuyor.

Elfsborg'un Avrupa Yolculuğu
Elfsborg, UEFA Avrupa Ligi'ne 4 eleme turu geçerek adını 36 takım arasına yazdırdı. İlk haftada AZ Alkmaar’a deplasmanda 3-2 mağlup olan İsveç temsilcisi, ikinci haftada Roma’yı 1-0 yenerek dikkatleri üzerine çekti. Şu anda 3 puanı bulunan Elfsborg, averajla 16. sırada yer alıyor.