Genel

Fındığı kurutmak için il değiştiriyorlar

- Trabzonlu bazı fındık üreticileri. ürünlerini kurutmak için iç kesimde yer alan ve ikilimi daha kurak olan Bayburt’u tercih ediyor - Üretici Süleyman Altınbaş: - "Araklı'da 15 günde kurutamadığımız fındığı burada 2-3 günde kurutmuş oluyoruz"

Abone Ol

BAYBURT (AA) - BEŞİR KELLECİ - Trabzon'da bahçelerindeki fındığı hasat eden bazı üreticiler, havanın kapalı olması nedeniyle ürünlerini daha kısa sürede kurutmak için yaklaşık 180 kilometre mesafedeki Bayburt'a geldi.

Hasadın ardından...

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }