Saha çalışmalarına devam eden Güney, "Hemşerilerimizin masalarına misafir olup dertleştik. Genç kardeşlerimize Alperen Ocaklarımıza davet ettik. Samimi bir şekilde bizleri bağrına basıp destek veren herkese şükranlarımızı sunuyorum. Yılmadan, yorulmadan, bıkmadan, usanmadan devam edeceğiz" dedi.

Güney, "Ülkemizin istiklali ve istikbalini hedefliyoruz ve durmayacağız. Önceliğimiz tabi ki Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilmesidir. Bunu bütün hemşehrilerimize altını çizerek iletiyoruz" ifadelerini kullandı.

Bu seçimlerde baraj problemlerinin olmadığına dikkat çeken ve hemşerilerinden partiye destek talebinde bulunan Güney, vatandaşların sorunlarını not alarak rapor haline getirdiklerini belirtti.

CHP'li il başkanından Gülşah Durbay'a destek bildirisi CHP'li il başkanından Gülşah Durbay'a destek bildirisi

Güney, "Daha mutlu bir Çorum istiyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için, tarlada ter döken çiftçimiz için, asgari ücretle çalışan emekçilerimiz için, istihdam sağlayan işverenlerimiz için, yıllarca çalışıp huzur isteyen emeklilerimiz için, her türlü sıkıntıya göğüs geren annelerimiz ve kadınlarımız için kısacası bütün vatandaşlarımız için biz varız ve her zaman olacağız" dedi.

Fehmi Güney, halkın kendisine gösterdiği teveccühten memnuniyetini dile getirerek, "Hemşerilerimizin teveccühlerinden bunu açık bir şekilde görmekteyiz. Destekleri ve hayır dualarından dolayı sonsuz şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi