Kayseri

Erciyes eteklerindeki manda sayısı artıyor, sütleri işlenerek Mozerella peynirine dönüşüyor

KAYSERİ’DE UZUN YILLARDIR SÜRDÜRÜLEN MANDA ÜRETİCİLİĞİ, GEÇMİŞ YILLARDAKİ ÜRETİCİ VE MANDA SAYISINDAKİ AZALMA RİSKLERİNE KARŞIN YENİLİKÇİ PROJELERLE DESTEKLENİYOR.

Abone Ol

Kayseri’de uzun yıllardır sürdürülen manda üreticiliği, geçmiş yıllardaki üretici ve manda sayısındaki azalma risklerine rağmen yenilikçi projelerle destekleniyor.

Kayseri Manda Yetiştirici Birliği verilerine göre 12 yıl önce 1600’lere kadar düşen...

{ "vars": { "account": "G-FCFPDN57CE" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }