Çorum Eczacı Odası Başkanı Ecz. Erol Afacan mesajını şu şekilde sürdürdü:

Sessiz katil hipertansiyona dikkat! Sessiz katil hipertansiyona dikkat!

"Kurban Bayramı, paylaşmanın, yardımlaşmanın ve dostluğun en derin anlamlarını taşıyan bir bayramdır. Bu mübarek günlerde, ihtiyaç sahiplerine el uzatmak, sevdiklerimizle bir araya gelmek ve gönüllerimizi birleştirmek bizlere büyük bir huzur ve mutluluk verir. Bu vesileyle, hemşehrilerimizin ve meslektaşlarımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

Eczacılık mesleği olarak, sağlıklı ve mutlu bir toplum için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bayram günlerinde de görevimizin başında olarak, halkımızın sağlık ihtiyaçlarını karşılamak için yanınızda olacağız. Sizlerin sağlığı ve mutluluğu bizim için her zaman öncelikli olmuştur ve olmaya devam edecektir. Kurban Bayramı’nın, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve sağlık getirmesini temenni ediyorum. Bayramın getirdiği sevgi, hoşgörü ve paylaşma ruhunun, hayatımızın her anına yansımasını diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimin ve meslektaşlarımın Kurban Bayramı’nı kutluyor, sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorum."