Genel

Düzce'de "uçuş provası"nda kaybolan kukumav yavruları korumaya alındı

- Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü veteriner hekimlerince özenle bakılan 3 yavru, kanat uzunluklarının yeterli seviyeye gelmesi ve uçma egzersizlerinin ardından doğaya salınacak - Veteriner Murat Ünlü: - "Bağışıklık sistemleri için hayvansal gıda takviyeleri yapıyoruz. İlk güne nazaran daha iyiler. Kendi kendilerine beslenmeye başladılar" - Veteriner Zeynep Hızal: - "Kanatlı birçok hayvan bu sezonda uçuş egzersizi yapıyor fakat her hayvan hemen uçuş kabiliyetini kazanamıyor. Bunlar da büyük ihtimal uçamayıp yuvaya dönememişler"

Abone Ol

DÜZCE (AA) - ÖMER ÜRER - Düzce'de uçma denemeleri sırasında yuvalarına ulaşamadıkları için kayboldukları değerlendirilen 3 kukumav yavrusu, veteriner hekimlerin ilgisiyle büyütülüyor.

Kentteki ormanlık alanda bitkin halde bulunduktan sonra Doğa Koruma...

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }