Güncel

Çorum'dan çıktı yıldız oldu: Türk pop müziğinin parlayan yıldızı Bora Duran

Türk Pop Müziği sahnesinin dikkat çeken isimlerinden Bora Duran, aslen Çorumlu olduğunu açıkladı. Müzik kariyerindeki sırlarını Aydınlık Gazetesi ile paylaşan sanatçı, "Sana Doğru" isimli parçasıyla müzik listelerinde fırtına gibi esmiş, Youtube'da 150 milyonu aşkın dinlenme sayısına ulaşarak büyük bir başarıya imza atmıştı. Şimdi de yeni şarkısı "Kelepçe" ile müzik dünyasında yeniden gündeme geldi. Peki Bora Duran kimdir, aslen nerelidir?

Abone Ol

Türk Pop Müziği'nin parlayan yıldızlarından Bora Duran, aslen Çorumlu olduğunu gururla ifade ediyor. 'Sana Doğru' ve 'Kelepçe' gibi hit şarkılarıyla müzik listelerinde zirveye oynayan Duran, müziğin gücünü köklerinden alıyor.

Bora...

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }