Öğretmen Nurcan Kocaman'ın ilk öykü kitabı 'Son Rüzgar' çıktı Öğretmen Nurcan Kocaman'ın ilk öykü kitabı 'Son Rüzgar' çıktı

Sungurlu Organize Sanayi Başkan V. Kaymakam Mutlu Köksal, iş insanı Rıza Savcıoğlu’nun yapı ruhsatı verilmesi talebi yapılan değerlendirmelerde uygun bulunarak, hazırlanan inşaat projelerini düzenlenen yapı (inşaat) ruhsatı ve işyeri teslim tutanağı ile birlikte verdi. Teslim töreninde OSB personeli Hüsamettin Aşan’da hazır bulundu.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, “Sungurlu Organize Sanayi Bölgemizde yatırımlar son sürat devam ediyor. Bu minvalde çorap imalatı iş kolunda yatırım yapacak olan Rıza Savcıoğlu’na, Sungurlu Organize Sanayi Bölgesi’nden 11.000 metrekare alanlı Sanayi Parseli Sungurlu OSB Yönetim Kurulu’nca tahsis edilmiş, Yatırımcımız fabrika inşaatıyla ilgili projeleri tamamlamış ve Projeler onaylanarak yapı ruhsatı verilmiştir. Yatırımcımız fabrika inşaatlarını hızlı bir şekilde tamamlayıp, işletmeye geçmeyi hedeflemekte olup ve kısa zaman diliminde faaliyete geçip en az 50 kişi istihdam etmeyi planlamaktadır.” ifadelerine yer verildi.