Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 27 Eylül Çorum hava durumu tahminlerini açıkladı. Rapora göre, gece ve sabah saatlerinde sis ve pus etkili olacak. Gün içinde ise güneş yüzünü gösterecek ve hava açık olacak. Sisli havalara karşı dikkatli olunması gerektiği belirtiliyor. İşte ayrıntılı tahminler...

Gece ve Sabah Saatlerinde Yoğun Sis ve Pus

Meteoroloji raporlarına göre, gece saatlerinden itibaren Çorum'da yoğun sis ve pus etkili olacak. Bu durum, özellikle sabah saatlerinde görüş mesafesini düşürebilir. Yollarda dikkatli olunması konusunda uyarılar yapılıyor. Sabah saatlerinde sürücülerin daha temkinli hareket etmeleri tavsiye ediliyor.

Çorum'un usta marangozu: Aile geleneği 3. kuşağa taşınıyor Çorum'un usta marangozu: Aile geleneği 3. kuşağa taşınıyor

Gün İçinde Hava Az Bulutlu ve Güneşli

27 Eylül Cuma günü, günün ilerleyen saatlerinde Çorum'da az bulutlu ve güneşli bir hava bekleniyor. Hava sıcaklıkları ise mevsim normallerine uygun olarak seyrederken, yağış beklenmiyor. Özellikle öğle saatlerinde sıcaklıkların daha hissedilir düzeyde olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji yetkililerinin tahminlerine göre Çorum'da bugün için beklenen en yüksek sıcaklık 27 derece, en düşük sıcaklık ise 12 derece olacak.Rüzgar 6 kilometre hızla kuzeydoğudan esecek.