Çorum'da elektrikler ne zaman gelecek? YEDAŞ duyurdu: Çorum’da 8 saatlik elektrik kesintisi Çorum'da elektrikler ne zaman gelecek? YEDAŞ duyurdu: Çorum’da 8 saatlik elektrik kesintisi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, (Trakya'nın kuzeyi hariç) Marmara, Ege'nin kuzeyi, (Sinop ve Samsun'un batısı hariç) Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun güneydoğusunun sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Trabzon'un doğusu ile Rize ve Artvin'in kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklıklarının Yurt genelinde Yağış alan yerlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği, önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

17 Ekim Salı Çorum hava durumu nasıl olacak?

17 Ekim Salı günü Çorum Hava Durumu'nun parçalı bulutlu ve bulutlu olması bekleniyor. Çorum'da bugün için Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre en yüksek sıcaklık 15 derece, en düşük sıcaklık ise 10 derece olacak.