Çorum Haber

Çorum'a Hızlı Tren (YHT) ne zaman gelecek? Kırıkkale-Çorum-Samsun Demiryolu ihalesi ne zaman?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kırıkkale-Çorum-Samsun demiryolu hattının ihale süreçlerine dair önemli açıklamalarda bulundu. Samsun’da katıldığı bir toplantıda konuşan Bakan Uraloğlu, Kırıkkale-Çorum hattı için 2024, Çorum-Samsun hattı içinse 2025 yılında ihale yapılacağını belirtti. İhale sürecinin ardından inşaat çalışmalarına 2024’te başlanacağını söyleyen Uraloğlu, demiryolu projesinin Samsun’dan Sarp’a kadar devam edecek ana hattın bir parçası olduğunu vurguladı.

Abone Ol

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kırıkkale-Çorum-Samsun demiryolu ihalesini 2024 ve 2025 yıllarında iki bölüm halinde yaparak, inşaat çalışmalarına önümüzdeki yıl başlayacaklarını açıkladı.

Bakan Abdulkadir Uraloğlu, “Samsun İçin Her Daim...

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }