ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

İşin Niteliği, Yeri ve Miktarı: Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda nitelikleri belirtilen;

S.N.

Mahalle

Niteliği

Kapalı ve Açık Alan ın-

1 yıllık Kira Muh. Bed. (TL.)

Geçici Tem.

(TL)

1

Ayarık

Akkent, Celikırı Mevkii

Çay Bahçesi, Hızlı Yemek ve Kafeterya

Binicilik Tesisi, Spor Tesisi ve Kır Düğün Salonu

Kapalı:655,00 m2

Açık :4000,00 m2

80.534,96 m2

750.000.00 TL + KDV

22.500,00 TL

Tesisler, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesine istinaden açık teklif usulü arttırma suretiyle 10 yıl müddetle, alt kiracılık hakkı ile birlikte ihaleyle kiraya verilecektir.

Şartname: Şartname ve ekleri Belediyemiz Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nden 5.000,00 TL karşılığında temin edilebilir ve görülebilir.

İhale Tarihi ve Yeri: 03.09.2024 Salı günü saat: 14.00’ de Belediye Binası B Blok 5. Kat, Konferans Salonunda ve Encümen huzurunda yapılacaktır.

İsteklilerde Aranan Belgeler: A.Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, B.Kanuni İkametgâh Belgesi, C.Türkiye' de tebligat için adres gösterilmesi, D.Şartname bedelinin ödendiğine dair makbuz. E.Geçici teminat bedelinin ödendiğine dair makbuz, F.Sabıka kaydı (Gerçek kişiler için), tüzel kişi olması halinde tüzel kişiliği oluşturan gerçek kişilerin resmi ikametgâh adreslerinin bağlı olduğu ilin Türkiye Cumhuriyeti Savcılığından alınmış iyi hal kâğıtları(Sabıkasızlık belgesi) G.İhaleye katılacak olanların. Belediye ye borcu olmadığına dair (taksitli borçlar hariç) Mali Hizmetler Müdürlüğü, Tahsilât Biriminden alacakları yazıyı İhale Komisyonunda belgelendirmeleri şarttır.H.Kamu İhale Kanunu ile 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununa göre ihalelere katılma yasağı olmadığına dair, ilgili kurumlardan belge getirilecektir, (ekap.kik.gov.tr internet adresinden alınabilir.) . İsteklilerin ortak girişim olması halinde ortak girişim beyannamesi ile ortaklarca imzalı ortaklık sözleşmesi vermesi. ( ihale üzerinde kaldığı takdirde noter tasdikli ortaklık sözleşmesi verilir, ayrıca grubun bütün ortakları idare ile yapacakları ihale sözleşmesini şahsen veya vekilleri vasıtasıyla imzalayacaklardır.) İstekliler adına vekâleten ihaleye katılmıyor ise, İstekli adına teklifte bulunan kimselerin vekâletnameleri ile vekâleten İştirak edenin Noter tasdikli İmza Sirküsünü vermeleri. (Faksla gönderilen vekâletnameler ve Noter tasdiki olmayan fotokopiler kabul edilmez.).Tüzel Kişi olması halinde Tüzel Kişiliğin siciline kayıtlı olduğu Ticaret veya Sanayi Odasından veya İdare Merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya benzeri bir makamdan ihalenin yapıldığı yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge, Noterden tasdikli imza sirküleri verilmesi; L.İhaleye katılacak tüzel kişilikler genel kurul ve yönetim kurullarından ihaleye girileceğine dair karar alınması ve tüzelkişiliği temsilen ihaleye katılacak bir kişiyi yetkilendirilmesi gerekmektedir.Akkent Mahallesi, Celilkırı Mevki, 153 ada, 7 nolu parselde bulunan Binicilik Tesisi ile İlgili olarak;

1-Türkiye Binicilik Federasyonuna bağlı 1. kademe antrenör,

2-At Eğitmeni ve Seyis bünyesinde bulundurmak veya bunlardan hizmet almak,

3-Veteriner bulundurmak veya bunlardan hizmet almak,

4-İş Güvenliği Uzmanı.

5-En az bir Ulusal 2'nci Kademe Antrenör veya bunlardan hizmet almak.

6-Hipoterepi eğitimi almış ve bunu resmi olarak kanıtlayan en az 4 adet at,

7-Fizyoterapist,

8-Psikolog,

9-Servis aracı

             Yukarıda bulundurulması istenen; personel, araç, at, vb. nin bünyesinde bulundurduğunu kanıtlayıcı belge,

N.İhalenin yapılacağı saatten önce, ihaleye katılacakların, yukarda istenen belgeleri eksiksiz olarak tamamlayıp, İhale Komisyonuna, teslim edilen tüm evrakları tek tek imzalayarak teslim etmeleri şarttır.Keyfiyet ilan olunur.

#ilangovtr Basın No ILN02078361