Genel

Coğrafi işaretli İskilip dolması, 12 saatte pişirilip YÖREX'te ikram edildi

- Çorum'da düğünlerde, mevlitlerde, bayramlarda yapılan yöresel İskilip dolması, Antalya'da Yöresel Ürünler Fuarı'nda ilgi gören ürünler arasında yer aldı - İskilip dolmacısı Ömer Pütün: - "Dolma için buhara dayanıklı pirinç kullanıyoruz. Pirinçleri 'ca' adındaki bez torbalara koyuyoruz, altına da kemikli dana eti, tereyağı, soğan, karabiber, tuz ilave edip, kazanın kapağını kapatıyoruz. Meşe odununda 12 saatte pişiriyoruz"

Abone Ol

ANTALYA (AA) - HATİCE ÖZDEMİR TOSUN - Çorum'un coğrafi işaret tescilli İskilip dolması, Antalya'da düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı'nda (YÖREX), kazanlarla sabaha kadar pişirilip, katılımcıların beğenisine sunuldu.

Antalya Ticaret Borsası (ATB) öncülüğünde...

{ "vars": { "account": "G-FCFPDN57CE" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }