Kültür Sanat

Bu çorba içilmiyor, yutuluyor

YOZGAT’TA KIŞ MEVSİMİNİN YÖRESEL LEZZETLERİNDEN OLAN VE ÖZEL OLARAK HAZIRLANAN HAMURU İLE BİRLİKTE YUTULAN ARABAŞI ÇORBASI, KIŞ SOFRALARINDA VATANDAŞLARI BİR ARAYA GETİRİYOR.

Abone Ol

Yozgat’ın yöresel lezzetlerinden olan ve kış mevsiminde özel olarak hazırlanan hamuru ile birlikte yutulan arabaşı çorbası, kış sofralarında vatandaşları bir araya getiriyor.

Bünyesinde birçok lezzeti bulunduran mutfak kültürüne sahip illerden...

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }