Samsun Vezirköprü Belediye Başkanı Murat Gül ile Eczacı Çelebi Ayvaz lise öğrenimini gördükleri Çorum'un Oğuzlar ilçesindeki Çok Programlı Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

Gül ve Ayvaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu ve Oğuzlar ÇPAL Müdürü Hikmet Dikimen ile beraber Kaymakam Muhammed Turan'ı makamında ziyaret etti.

Vezirköprü Belediye Başkanı Murat Gül ile Eczacı Çelebi Ayvaz okulun konferans salonunda kariyer konferansında öğrencilerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Öğrencilere kendi meslekleri hakkında bilgilendirme yapan Gül ve Ayvaz öğrencilere planlı çalışmalarını, gelecek için hedef belirlemelerini ve bunda da ısrarcı olmalarını tavsiye ederek başarılar dilediler. Konferansın devamında okulun o dönemdeki şartları ve yaşadıkları kendi anılarından da söz eden Gül ve Ayvaz Oğuzlar'ın kendi hayatlarında önemli bir yerinin olduğunu, hatta kendileri için ikinci memleketleri olduğunu dile getirdiler. 

Çorum'un bu dağında Yamaç Paraşütü şenliği yapılacak Çorum'un bu dağında Yamaç Paraşütü şenliği yapılacak

Konferansta öğrencilerin sorularını da cevaplayan Vezirköprü Belediye Başkanı Murat Gül ile Eczacı Çelebi Ayvaz’a İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu ve Oğuzlar ÇPAL Müdürü Hikmet Dikimen tarafında çiçek takdim edildi.
Okul ve eklentilerinde eğitim ortamlarını yerinde inceleyen Gül ve Ayvaz ziyaretlerini toplu fotoğraf çekimi ile sonlandırdı.