Genel

Bayburt'ta kaynak sularda yetiştirilen alabalık türleri lezzetiyle öne çıkıyor

- Sert iklim koşulları nedeniyle kaynak sularda yavaş büyüyen kırmızı benekli ile gökkuşağı alabalıklarının eti, akarsu ve barajlarda yetişenlere göre daha sıkı ve yağlı oluyor - Bayburt Tarım ve Orman Müdürü Selami Ersen: - "Özellikle rakımın yüksekliği ve suyun soğukluğuyla beraber diğer bölgelerde olmayan kültür balıkçılığının lezzetini Bayburt'ta bulabiliyorsunuz"

Abone Ol

BAYBURT (AA) - BEŞİR KELLECİ - Bayburt'ta, Soğanlı Dağları'nın karla kaplı dik yamaçlarından çıkan kaynak sularda yetiştirilen kırmızı benekli ve gökkuşağı alabalıkları, coğrafi ve iklimsel özelliklerin verdiği lezzetle diğer bölgelerde...

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }