Genel

Bakan Bayraktar, Sakarya Gaz Sahası'ndaki günlük üretimin 6 milyon metreküpe çıktığını açıkladı:

- "Artık Türkiye'de doğal gaz kullanan 20 milyon hanenin 2,6 milyonu doğal gazını Karadeniz'de Sakarya'da ürettiğimiz doğal gazdan karşılıyor. İnşallah bu 6 milyon metreküpü ilk etapta 2025 yılının ilk çeyreğinde nisan ayına kadar 10 milyon metreküpe çıkaracağız" - "Türkiye Taşkömürü Kurumunu mutlaka daha ileri götürmemiz lazım, üretimi artırmamız lazım. Net bir şekilde özelleştirme gündemimiz yoktur. Türkiye Taşkömürü Kurumu taş gibi yerinde durmaya devam edecek, daha güçlü bir şekilde devam edecek"

Abone Ol

ZONGULDAK (AA) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Karadeniz Sakarya Gaz Sahası'nda üretilen doğal gazın günlük 6 milyon metreküpe çıktığını bildirdi.

Bakan Bayraktar, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü...

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }