İspanya La Liga'da büyük heyecan devam ediyor! Real Madrid, zorlu Celta Vigo deplasmanına konuk oluyor. Türk futbolseverlerin merakla beklediği sorulardan biri de Arda Güler Celta Vigo maçında oynayacak mı? Real Madrid’in genç yıldızı Arda Güler’in bu kritik maçta forma giyip giymeyeceği ise maç öncesinde merakla bekleniyor. Peki, Celta Vigo – Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Celta Vigo – Real Madrid Maçı Ne Zaman?

İspanya La Liga'nın 10. haftasında oynanacak Celta Vigo - Real Madrid karşılaşması, 19 Ekim Cumartesi günü saat 22:00'de oynanacak. Mücadele, Balaidos Stadyumu’nda gerçekleşecek ve büyük bir heyecanla beklenen bu maç, La Liga'nın zirve mücadelesinde kritik bir rol oynayacak.

Celta Vigo – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Ahlatcı Çorum FK, Boluspor deplasmanında 3 puan peşinde Ahlatcı Çorum FK, Boluspor deplasmanında 3 puan peşinde

Celta Vigo’nun ev sahipliğinde oynanacak bu zorlu karşılaşma, S Sport kanalında canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı izlemek isteyen futbolseverler, S Sport üzerinden bu önemli maçı canlı olarak takip edebilirler.

Arda Güler Celta Vigo Maçında Oynayacak mı?

Real Madrid’in genç yeteneği Arda Güler, milli maçlardaki performansıyla göz doldurdu. Ancak, teknik direktör Carlo Ancelotti'nin bu maçta Arda Güler'i yedek kulübesinde başlatması bekleniyor. Arda’nın maçta ne kadar süre alacağı belirsizliğini korurken, Real Madrid'in hücum hattında Kylian Mbappe ve Vinicius Junior gibi yıldız oyuncuların ilk 11'de yer alması bekleniyor. Arda Güler’in bu karşılaşmada nasıl bir rol oynayacağı, futbolseverler tarafından yakından takip ediliyor.

Celta Vigo – Real Madrid: Takım Performansları

Ligde namağlup yoluna devam eden Real Madrid, bu kritik maçta 3 puan hedefliyor. Milli ara sonrasında zirve yarışında daha fazla puan kaybetmek istemeyen Carlo Ancelotti yönetimindeki Madrid ekibi, güçlü kadrosuyla sahada galibiyet arayacak.

Öte yandan, Celta Vigo, geçtiğimiz hafta Las Palmas karşısında aldığı galibiyetle moral bulmuş durumda. Evinde oynayacağı bu maçta, güçlü rakibi karşısında çıkışa geçmeyi hedefleyen Celta Vigo, zorlu bir mücadele verecek.

Real Madrid Muhtemel İlk 11

Real Madrid’in sahaya çıkması beklenen muhtemel 11’i ise şöyle:

Thibaut Courtois
Lucas Vazquez
Eder Militao
Antonio Rüdiger
Ferland Mendy
Federico Valverde
Aurelien Tchouameni
Jude Bellingham
Rodrygo
Kylian Mbappe
Vinicius Junior