Ekonomi

Arçelik'ten probiyotik yoğurt ve kefir yapabilen yoğurt makinesi

- Tadı Var, ileri soğutma ve ısıtma teknolojileri ile sıcak sütü mayalama sıcaklığına kadar soğutabilirken, dolaptan alınan sütü de mayalama sıcaklığına getiriyor

Abone Ol

İSTANBUL (AA) - Arçelik, Türk sofra kültürünün önemli değeri olan yoğurt ile inovasyonu buluşturarak yeni nesil yoğurt makinesi "Tadı Var"ı geliştirdi.

Şirket açıklamasına göre, ileri teknolojilerle tasarlanan Arçelik Tadı Var, probiyotik...

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }