Rize

Amerikalılar ve İngilizler çayı tartıştı, Türkler demledi

- İngiltere'nin Washington ve ABD'nin Londra büyükelçilikleri, bir kimya profesörünün "çayın acılığını almak için tuz eklenmesi" tavsiyesi üzerine sosyal medyada çayın nasıl demleneceğini tartışırken, Rize'den "katkısız, doğal ve güzel Türk çayını için" tavsiyesi geldi - Rize Ticaret ve Çay Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan: - "Bazı ülkelerin çaylarında üretim şeklinden veya kullandıkları bazı yabancı maddelerden dolayı acılık, sertlik oluyor ama bizim çayımızda öyle bir sertlik söz konusu değil. Dünyanın en kaliteli çayı Türk çayını içsinler, içine hiçbir şey katmaya gerek kalmaz"

Abone Ol

RİZE (AA) - MUHİTTİN SANDIKÇI - ABD'li kimya profesörü Michelle Francl'ın "çayın acılığını almak için tuz eklenmesi" tavsiyesi üzerine Rizeliler, katkı maddesi olmadığı için herhangi bir acılık hissedilmeyen Türk çayının...

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }