Çorum FK'nın Adana fatihi olma mücadelesi başlıyor Çorum FK'nın Adana fatihi olma mücadelesi başlıyor

TFF 2. Lig'in 7. hafta mücadelesinde, Amedspor ile Yeni Malatyaspor, Yeni Malatyaspor’un stadyumunun bakımda olması nedeniyle Urfa’da karşı karşıya geldi. Maç, Amedspor'un üstünlüğüyle sonuçlandı. İlk yarıyı 2-0 önde tamamlayan Amedspor, ikinci yarıda da skoru koruyarak karşılaşmayı 4-2 galibiyetle noktaladı.

Maçın İlk Yarısı:

Henüz maçın 3. dakikasında Amedspor, Britt Assombalonga ile öne geçti. Hızlı bir başlangıç yapan yeşil kırmızılı ekip, 39. dakikada Bruno Lourenço ile farkı ikiye çıkardı ve ilk yarıyı 2-0 üstünlükle tamamladı.

İkinci Yarıda Gollü Mücadele:

İkinci yarıya da hızlı başlayan Amedspor, 49. dakikada Britt Assombalonga'nın ikinci golüyle skoru 3-0 yaptı. Yeni Malatyaspor, 82. dakikada Mehmet Güneş ile farkı ikiye indirse de Amedspor, 88. dakikada Bruno Lourenço’nun ikinci golüyle tekrar farkı üçe çıkardı. Maçın son dakikalarına girilirken, 90. dakikada Mert Miraç Altıntaş, Yeni Malatyaspor adına farkı tekrar ikiye indirerek skoru 2-4 yaptı. Ancak bu gol, Yeni Malatyaspor’a yetmedi ve maç Amedspor'un üstünlüğüyle sona erdi.

Maç Sonucu:

Amedspor, bu galibiyetle birlikte puanını 9’a yükseltirken, Yeni Malatyaspor ise ligin son sırasında puansız olarak mücadeleye çıktı. Amedspor, geride kalan altı haftada iki galibiyet ve üç beraberlik elde etmişti.

Maç Özeti:

3. dakika: Britt Assombalonga (0-1)
39. dakika: Bruno Lourenço (0-2)
49. dakika: Britt Assombalonga (0-3)
82. dakika: Mehmet Güneş (1-3)
88. dakika: Bruno Lourenço (1-4)
90. dakika: Mert Miraç Altıntaş (2-4)

Amedspor, deplasmanda aldığı bu galibiyetle moral bulurken, Yeni Malatyaspor zor günler geçirmeye devam ediyor.